Den okontaktbara klubben

Inte mycket nytt från Umeå FC den senaste tiden frånsett Sudars provspel. Har själv jagat sportchef och tränare Johan Sandahl de senaste dagarna via mejl (det är visst så det skall gå till då han är bortrest) men inte fått svar. Kanske väljer han att inte svara  eller så befinner han sig utom Wifi, men man undrar ju om detta är ultimat i dessa Silly-tider. Ordförande Bergmark hade inget att komma med just nu medan Daniel Bäckström inte hade någon koll på hur saker och ting går i förhandlingarna. Han hade visst inte heller fått några svar från Colombia..

Sådant är läget, återkommer med lite Mårtensson-snack ikväll/i morgon. Han är nu åter från staterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.