En styrkedemonstration

Lina Hurtig har alltså förlängt sitt kontrakt med Umeå IK. En kontraktsförlängning som betyder mer än att bara en ruskigt bra spelare blir klubben trogen. Det sänder också signalen att Umeå IK klarar av att behålla sina spelare mer än bara till dess att de blir riktigt lovande och landslagsspelare.

Efter det tunga tappet av Ramona Bachmann till Malmö har UIK nu lyckats förlänga kontraktet med såväl Emma Berglund som Lina Hurtig – ett bevis på att Umeå IK fortfarande kan behålla stjärnor som är på väg uppåt i karriären.

Med Rita Chikwelu, Jenny Hjohlman, Emma Berglund och Lina Hurtig säkrade över säsongen 2015 har Umeå minst två riktigt intressanta säsonger att se fram mot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.