Från klarhet till klarhet

Ni vet ju redan att jag gärna hade haft honom kvar – nu visar Kallay åter vilken bra fotbollsspelare han är. I träningsmatchen mot Skellefteå låg han bakom samtliga fyra mål i 4-2-segern, och Kurrirens skriver bland annat följande:

28:e minuten: Ibrahim Kallay fick bollen i djupled av Emil Johansson och fälldes i straffområdet. Tomas Eriksson gjorde inget misstag från elva meter.

44:e minuten: Kallay tog emot ett pass på mittplanen, tittade upp innan bollen nådde honom, och drog till direkt på halvvolley från cirka 40 meter. Bollen gick i en båge över Skellefteåmålvakten Fredrik Engberg, som stod långt ut i straffområdet.

46:e minuten: Kallay satte en perfekt djupledsboll bakom Skellefteås backlinje, högeryttern Patrik Pettersen hann upp bollen före kortlinjen och hittade Anton Andersson i boxen. Ett mål helt enligt skolboken.

55:e minuten: Kallay hittade Pettersen som letat sig in i banan. Högeryttern borrade in bollen i det högra krysset från 16 meter.

 

Bara hoppas att Sandahl hittar något nytt guldkorn på sin resa, Kallay lär vara en av seriens absolut bästa spelare kommande säsong!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.