Förstärker och hoppas på mer

Sandvik tog Johan Larsson, Tegs SK jagar två nya och har kontakt med bland annat Johan Örnfjäll, men inte heller Mariehems SK tycks ligga på latsidan. I onsdags blev den förre UFC-anfallaren Robin Nilsson helt klar för klubben. Men det är förmodligen inte allt.

– Vi behöver nya spelare, konstaterar tränare Hamdija Comic som berättar att han har lite på gång:

– Men jag vill inte säga mer än så innan något är helt klart.

Nilsson kan naturligtvis bli ett bra tillskott, men det var knappast anfallare som är problemet (Arestav/Lundmark är bra div II-klass). MSK lär behöva några fina pjäser för att detta inte skall sluta i trean.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.