Hur illa är det UFC?

Christensen, Winka, Shaze, Danny Persson, Kamanor, Kamara – och Adam Larsson har nu lämnat. Både Shaze och Larsson skulle visst ha fått höra att det inte fanns så mycket pengar – och då hade ju ett antal högavlönade redan lämnat. Att Shaze lämnar tycker jag känns helt rätt, men Larsson betydligt värre. Tänker Sandahl annorlunda eller är det riktigt illa ställt ekonomiskt?

Håkan Bäckström har redan signalerat för ännu ett förlustår – och frågan är vad det nu blir för spelarbudget kommande säsong?

Det är inte konstigt om de sponsorer som var med på Superettantåget tvekar om en förlängning samtidigt som avtalet med T3 och arenan inte har förlängts. En dialog mer Umeå Energi har förts om att de skall ta över namnrättigheterna, men ännu har ju inget offentliggjorts.

Spännande fortsättning följer…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.