Gustav Didron, kampsportsbloggen

Clark Kent

Är det en fågel? Är det ett flygplan? Nej det är Anders ”Clark Kent” Hansson.

Matchningen börjar bli klar inför Battle of Botnia. Motståndare blir successivt spikade till grabbarna. Skillnaden märks direkt i stämningen på klubben. Så fort man får ett namn på motståndaren så knackar verkligheten på dörren. Allvaret kryper innanför skinnet. Träningen intensifieras. Varje slag slås lite hårdare. Varje teknik görs med lite mer illvilligt uppsåt. Inom kort kommer det stå en topptränad jävel där redo att slita skallen av dig på det mest otrevliga sätt man kan tänka sig. I mitt fall heter denne man Anders "Clark Kent" Hansson ifrån Pancrase Gym, Stockholm. Anders som verkar vara en skön snubbe är en riktig stadig bit. Han verkar föredra markfight men verkar inte hellre banga på att ge och ta lite stryk stående med nävarna. Det låter lovande och jag kommer att bli mycket besviken om inte vi båda två kommer att vakna upp med ett stort antal hjärnceller mindre dagen efter bataljen. Då Anders kallas för "Clark Kent" eller "Stålmannen" är det bara att ladda högersläggan med kryptonit. Dags att skicka hem någon till "Smallville" och förhoppningsvis erövra både Lana Lang och Lois Lane på köpet. Lex Luthor frisyren är redan fixad och klar. Matchen går i -91kg. Nittioen pannor deffad stålman ställs mot nittioen pannor grön kryptonit formad lite i "brittisk turist på öl och korv" anda. Strålande. Jag ser fram emot en riktig holmgång. Här följer en länk till Hanssons senaste match på The Zone i göteborg. Till tonerna av inledningsmotivet i filmen Superman knallade grabben in till den matchen i full Clark Kent mundering med glasögon, skjorta och dokumentportfölj! Respekt!

Jag har inte riktigt hajjat det här med hur man lägger länkar smidigt så ni får kopiera o klistra helt enkelt. Jag skyller på trubbigt våld mot huvudet.

Rond 1
http://www.youtube.com/watch?v=Ax9ZuIvjnJg

Rond 2
http://www.youtube.com/watch?v=o2V955besO8&feature=related

Rond 3
http://www.youtube.com/watch?v=Lzlmk-5m5dY&feature=related

3 kommentarer

  1. Jonas Koivu Burman

    Trubbigt våls mot huvudet eller inte, skriva kan du i alla fall. Jag kommer att närvara på galan och äta transfett och heja på den som är fetast.

  2. Jacksatan

    Lite kuriosa: Anders är civilingenjör i teknisk fysik – så utstyrseln är ganska passande.
    Smeknamnet kommer egentligen av att han förut de facto gick omkring privat med snedbena och Clark Kent-glassögon. Tyvärr har han kortare hår nu så det är inte lika komiskt, men det funkar ändå. =) Hoppas det blir en grym match!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.