Gustav Didron, kampsportsbloggen

Straight out of Täfteå

Beam me up to the mothership! Johan ”Frallan” Fransson poserar med finska ringdamer.

Match nummer två på ’Battle of Botnia’ är spikad! Täfteåpojken Johan ’Frallan’ Fransson, RenYi möter André Mineus ifrån Team Neves BJJ, Malmö. Matchen går i -73 kg. Om den förra matchen som blev spikad (Undertecknad mot Clark Kent) har potential att bli en old school sluggfest så har den här matchen potential att bli en riktigt teknisk historia. Mineus är en duktig BJJ utövare med god thaiboxning. Johan Fransson är en riktigt teknisk submissionbrottare med stabil boxning stående. ’White men can´t dance’ heter det ju men ’The Frallenator’ Fransson har rytmen i blodet när det gäller fighting. I markfighten har han ett grymt ’flow’ och boxningen är följsam och mjuk. Fransson vs Mineus är en bra matchning. Mineus styrka är sparkar, knän och markarbete. ’Frallans’ styrka är boxning, clinch och markarbete. Två goda tekniker kommer att bjuda upp till dans denna afton. Vinst till Johan Fransson på submission efter slag på backen är mitt tips.

Nedan följer en länk till Johan Franssons senast match i Finnfight X, Åbo, Finland. En hård match mot duktige finnen Ville Yrjölä. Om gud vill (’Inshallah’ för oss på Ålidhem) så ska jag nu tack vare VK´s superbloggare Josefin ha lärt mig hur man länkar. Denna fina och pedagogiska kvinna lyckades via facebooks undermåliga chatfunktion guida mina två kvarvarande hjärnceller så pass långt att dem hann registrera tillräckligt för att klara av det en retarderad, benzopundande mellanstadieelev klarar av i sömnen idag. Jag är skyldig dig en bira Josefin! Here goes…

Till Frallans match

2 kommentarer

  1. Anton L

    I detta fall så har Mineus ett stort övertag när det gäller längd, samtidigt så har Fransson en bra mark game och är kortare.

    Hemsidan var jag väldigt imponerad över ärligt talat, kommer att lätt kika på galan för att sedan sprida det österut.

    Mvh Anton Linder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.