Gustav Didron, kampsportsbloggen

En offentlig powernap

Så var battle of botnia sagan slut för den här gången. Ett lyckligt slut måste man väl säga. En fantastisk kväll med en mängd mycket bra matcher. Publiken var fantastisk! Stort tack till alla för den stora supporten till våra killar och speciellt tack till Anja och klyktattarna för den ’fina’ banderollen. RenYi fick visa sin bredd mot bra motstånd. För undertecknad gick det väl inte riktigt som planerat för att göra en ordentlig underdrift. Min motståndare Anders tryckte upp mig mot repen, fick in några välriktade uppercut pärlor och sen somnade jag in och åkte på semester till Nangiala. Istället för att möta Jonatan, Skorpan och Tengil så fick jag träffa den underbara personalen på Norrlands Universitetssjukhus. Hatten av till dem, och speciellt AT läkarinnan med den sensuella rösten som klämde på mig. Inga allvarligare skador förutom en allvarligt skamfilad heder var resultatet. Inte värre än att man hann med att mingla lite på TC med alla supertrevliga killar och tjejer som ingår i den universiella fightingfamiljen.

Hade jag gjort det igen? Hell yes…
Over and out…

12 kommentarer

  1. Anja

    I våra ögon är du alltid en vinnare, med eller utan klyktattarlever… Res dig nu och kom igen så ska vi göra en ännu ’finare’ banderoll till nästa gång! You’re the best man!

  2. Andreas

    Ibland vinner man, ibland förlorar man… That’s life. Var i alla fall en grym gala och all respekt till dig som gick match!

    Tack så mycket, och hoppas man får se dig i ringen snart igen!

  3. Ludde

    tyvärr var jag den klyktattare som fick stanna hemma pga graderingsläger,fick inte se fight men väl utöva=)hörde om resultatet men gaska upp dig pojk,det kommer fler tillfällen ska du se!!bra jobbat min vän!!

  4. Jonas

    Genom denna blogg och ditt jobb inom renyi och att du tränade och slet till den milda grad så du kunde gå en proffsmatch så har du bidragit till att sprida denna sport som så många av oss älskar och som räddar så många ungdomar redan nu undan en massa annat skit, tack och all respekt till dig!

  5. Sunken

    Vi njöt verkligen av hela kvällen, självklart hade det varit fint att se alla vinna men cred till er som fixade det, och väntar med spänning på nästa gala!

  6. Daniel Sjögren

    Alla som stiger in i ringen är vinnare! Dessutom hade du en ruskigt bra ingångslåt, vad heter den?

  7. Gurra

    Tackar. Den heter ”In the city” av Joe Walsh, från soundtracket till sjuttiotalsfilmen ”The Warriors”

  8. Smiley

    Levt på denna gala hela veckan och halkade in på denna blogg. Du är helt suverän på skiva. Suttit med ett leende från öra hela tiden och gapskrattat för mig själv bitvis.Keep up good work:)

  9. prime

    Det var helt klart värt en resa 12 mil för denna underhållning (BoB). Har läst din blogg ett par veckor Gurra, och gillar skarpt ditt sätt att exponera sporten och det runt omkring. Än mer så är jag nervös och förväntansfull över att börja på Renyi i sommar. Stor eloge till dig och dina vänner på fightcampet. Mycket bra fighters allihop.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.