Back in Cyberrymden

Ojoj vad tiden går fort. Jag bestämde mig för att ta en semester månad från bloggningen och nu visar det sig att det blev lite mer än en månad? Ja ja jag lovade ju inte heller att jag kommer att blogga varje dag. Men denna "paus" var väl i det längsta laget.
Men jag har inte varit politiska inaktiv under denna tid. Utan jag har bara inte berättat för er vad som hänt. Men det har ju hänt en hel del både lokalt, i länet och på riket. Det är verkligen spännande att delta i arbetet på alla tre nivåer. Mitt arbete som ombudsman gör att jag sitter med centralt och följer frågorna och förhandlingarna. Samtidigt ska frågan implementeras i länet, och på kommunal nivå får man gå från ord till handling. Så för mig passar nog den kommunala nivån bäst så man kan se resultat. Det är positivt att vara resultatinriktad men det kan bli för mycket av den varan och det är en av orsakerna till att jag är politiker. För det är nyttigt att inse att allt inte behöver vara gjort igår.
Den förra veckan var full med möten både av positiv och negativ karaktär. Men så är ju också livet i allmänhet.
Ser fram emot en vecka med nya utmaningar. Många politiska möten i plenum och många små möten där frågorna dryftas på tu man hand som ofta ger mest resultat. Och för en realpolitiker är det viktigt att vi får till frågorna för Vännäsbornas bästa och inte vem som drivit frågan. Så mycket sker bakom kulisserna.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.