Du kommer väl?

Nu är det snart demonstration igen. Du kommer väl? En del av mina borgerliga kamrater varnar för att vara med o styra upp demonstrationen. Man är rädd att det är någon knepig organisation som arrangerar. Så varnar man sunt tänkande folk vara med. Det är helt fel tänkt.

Ju fler människor med kloka tankar varken långt till vänster eller långt till höger som är med då blir de andra en minoritet. Då kan man styra upp det hela till nåt positivt. Så tänk om kamrater ni som varnar för deltagande. Du Vännäsbo kom dit och manifestera!

3 kommentarer

  1. Kalle

    Om jag bara kunde… skulle jag naturligtvis vara med. Det blir dock litet för dyrt att komma för mig med tanke på var jag befinner mig just nu och inte hinner jag boka en flight heller.

  2. H-I

    Du är förlåten Kalle. Visste att du nog gått i raden om du varit i kommunen.

    Passa på att ta en av de där goda glassarna som du skrivit om tidigare och koppla av.

  3. Vännäsbo

    I eftermiddags (fredag 15 maj) hölls åter en manifestation i Vännäs mot rasism och för en ökad tolerans och förståelse för våra medmänniskor. Jag gick själv dit inför starten med blir påhoppad av en tjej i äldre tonåren som frågar om JAG är rasist! Du jag undrar varför hon ställer den frågan så svarar hon; -Du har ju Tors hammare på dig! Fundersam och chockad svarar jag tillbaka att det har inget med rasism och göra!

    Är det på detta sätt unga människor bemöter oliktänkande i samhället idag?
    Tragiskt att se att våran gamla fornnordiska religion idag automatiskt ses som rasistisk!
    Jag ser med avsky till de nynazistiska högerextremistiska organisationer som anammat (av skäl som saknar logik) bla Tors hammare!
    Hammaren är en symbol för asaguden Tor och var under vikingatiden den vanligaste hänget att bära runt sin hals. Jag bär den för att jag själv är asatroende,det är en religiös symbol som bla. står för styrka och rättvisa, för mig står den för något vackert och ursprungligt!
    Asatron innehåller ett mångfald av Gudar och Gudinnor, som symboliserar bla. manligt och kvinnligt, fysisk och mental styrka, kärlek och respekt (för människor, djur och natur), samt vikten av att leva i fred!

    Kanske borde man i skolan tala om innebörd av tolerans, för oliktänkande och även andra religioner!
    Jag tror aldrig någon skulle gå fram till en kristen med ett kors runt halsen och skuldbelägga dem för 1000 år av kvinnoförtryck eller fråga varför man är emot homoäktenskap, abort eller stamcellsforskning till exempel! (Inget ont om kristendomen utan enbart ett exempel)

    Jag är medlem i Sveriges Asatrosamfund och benämner mig som hedning, socialist och fritänkare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.