Kandidatmöte

Nomineringsapparaten är i full gång. Idag har vi haft kandidatmöte. Som jag nämnt tidigare är jag ordförande för nomineringskommittén i länet. Och nu har vi startat provvalsperioden. Provvalsperioden är i ca två veckor. Under provvalsperioden har vi alltså haft ett kandidatmöte idag och sedan har man några dar till på sig att rösta i provvalet. I mitten på oktober har vi resultatet klart. Sen är det möjligen att vi inte släpper resultatet direkt utan släpper det senare för provvalet är endast rådgivande.

 

Det var ett trevligt möte. Med uppsluppna frågor o många skratt. Tanken med mötet är att man ska få med sig mer om personen än bara ett namn och vad man har för uppdrag. Uppdraget till vår moderator var att plocka fram mera personligt. Och det var rätt intressant att se hur en del politiker gärna gömmer sig bakom sin gärning som politiker o istället för att berätta om sig själv så berättar man om sina uppdrag. Kan vara ett svaghetstecken. Moderatorn för dagen var ett viktigt inslag och du gjorde det bra. Tack Leif!

 

Vad som känns roligt är att vi har en hel del nya namn. Det finns ett intresse att engagera sig. Ett incitament för detta är den kommande valrörelsen. Man vill inte att Sverige åter ska ramla in i ett vakuum när vi nu är på gång. Tror ni förstår vad jag menar. Tvärtom det min motdebattör Moström önskar efter valet. Och de "bästa" ministrarna vi faktiskt har är Mona Sahlin och kompisen Östros. Får dessa fortsätta spela på plan så kommer det åter att bli mål på mål men i fel kasse. Dessa har en förmåga att hela tiden göra självmål så tack för det. Men om deras coach (om dom har nån) plockar ut dem på bänken så de inte kan göra fler självmål då har vi helt plötsligt ett annat spel. De kan ju också bli utvisade. Återkommer till mer recensioner av detta spel senare.

 

Nu återstår en trevlig lördagkväll med familjen. Båda mina döttrar är hemma med oss i kväll, Det är vi glada för. Det är roligt att de finner nöja att var hemma med oss. Det är mycket att vara tacksam för. Så vi ska nu hitta på nåt trevligt och äta nåt gott.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.