Spännande dag!

Vilken dag. Dagen började med lucia med räkmacka o lussekatter o pepparkaka vid sängen. Fick också sånt där som man måste riva upp med papper runt. Sedan har det varit ett o annat handtag här hemma mitt på dagen o på eftermiddagen konsert i Holmsund samt efter detta julbord på Brännlands Värdshus.

 

Som ni vet så har man en ny ägare där och jag kan varmt rekommendera att åka dit. Har ätit ett antal år där tidigare och det var spännande att det var lite danska influenser på julbordet. Ett mycket bra julbord och trevlig personal och i mysig miljö med sprakande brasa. Och vilken service. Min fru är gluten intolerant och det hade jag naturligtvis glömt beställa när jag ringde. Men här var det redan förberett. På skyltarna stod det om maträtten innehöll gluten eller laktos. Mycket bra! Sedan kom det fram både bröd,kex o pepparkaka utan gluten. Rekommenderar stället!
 
Det känns verkligen gott när man inte har ätit så många julbord. Har medvetet hållit ner antalet. Tidigare år när man bjudit företagets vippkunder etc. så när man kommer hem på julafton o Mariannes julbord ska avsmakas och antalet hunnit bli ett 20 tal till dess så känns det nästan så man önskar palt eller nåt annat istället på julafton. Men detta år har det blivit två hittills och det räcker. Nu blir det nog möjligen ett eller ett par till veckan också.
 
Om ni funderar vem som var lucia och varför de kom en dag tidigare så ska jag ge en ledtråd. Jag har tre lucior här hemma och det var all tre 🙂 Och varför de kom så kan jag bara säga att jag måste nog ändra i bloggens beskrivningstext. Mer än så säger jag inte så får du gissa? 🙂