Bröllop 3 del 1

Trots lite regn så var bröllopshumöret på topp. Vi körde den slingriga vägen till den gamla fina kyrkan där vigseln skulle hållas. Då tanken var att både filma o fota så var vi lite tidigare än vanligt men den del av gästerna hade redan kommit. Gäster från olika delar av Norge, Sverige samt USA.

Om det är någon som sett kyrkan på Jörpeland så vet ni att det är en väldigt knepig kyrka. Utifrån ser det mer ut som en bunker. Fredrik hade sagt att om vi gifter oss i den kyrkan så är det både  jag o Hitler som gift oss i en bunker. Så de hittade en kyrka en bit bort som var av det äldre slaget. En mycket fin sådan.

 

 När väl musiken startar och dörren öppnas där bak så infinner sig spänningen. I Norge har brudgummen och bruden inte sett varandra den dagen och här ser ni brudgummens nöjda min när dörrarna öppnas och han får syn på sin brud. Bakom skymtar förlovaren Tryggve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och som brukligt så leds bruden in av sin far. Här ser ni de två gulliga brudepigerna. Syskonbarn till bruden.

Under vigselakten sjöng brudgummens systrar vacker sång i kyrkan. Inte undra på att brudgummens far kände sig stolt på många sätt denna dag.

 

En sån här dag så åker man ju inte en helt vanlig bil. Och denna gång vart det lite långt för mig att ordna kärra. Men denna gick verkligen inte av för hackor. Om jag tänkt på det så hade jag nog tagit med en flagga av rätt sort och pyntat där framme J

Fortsättning följer.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.