Datorfri dag.

Jag trodde världen skulle rasa samman. Och jag trodde minst att det skulle hänt enormt mycket som man missat och att man nog skulle vara helt på läktaren i många sammanhang.

Det jag menar är att jag i går tog en datorfri dag. Har gjort det nån gång tidigare. Måste säga att det var skönt. Det enda jag gjorde på kontoret vara att gå igenom massa handlingar för att passera dem till pappersinsamlingen. Råkade komma ihåg att det inte är mottagaren som är arkiveringsskyldig. Brukar spara en del handlingar ett tag och sedan åker de. Och nu var det dags igen. Och då hittade jag den där handlingen som blev hemligstämplad för några år sedan. Den har jag sökt för den har bäring på ett ärende vi har på KSAU på tisdag. Bra att den kom fram.
 
I stället för datortid tog jag tid att ta det lugnt, vila, umgås med familjen, vara ute, basta etc. Kände att ett inre lugn spred sig genom atmosfären. Otroligt skönt.
 
Så nu idag får man tillbaka det. Sammanlagt i mina tre mejlboxar fanns det 72 mejl som skulle besvaras. Då menar jag inte spammejl etc för jag har så pass bra filter så sådan får jag högst nåt enstaka i veckan. Men nu sen detta är gjort kvarstår känslan att det nog blir fler datorfria dagar.
Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.