Tänt var de här!

Under gårdagens Earth Hour så släckte vi ljuset och jag gick t o m och slog av huvudströmbrytaren. Mysigt blev det med stearinljus och sittande runt köksbordet spelande legretto med familjen.

 

Tänkte en stund på den lugn o ro som inträdde. Och reflekterade över generationerna innan oss som var berikad endast med radio. Ja TV hade ju också en del. Har faktiskt som kuriosa en fungerande svart/vit tv i stugan. Men visst borde det varit en helt annan lugn sedan men väl kommit hem från sina ofta tungt kroppsarbetande arbetsplatser.

 

Konstaterade med viss besvikelse att det inte var många runt våra kvarter som var med i manifestationen. Detta med att jag stängde av huvudströmbrytaren visade sig lite problematiskt när jag i morse äntrade duschen och hojtade till av det kalla vattnet. Pelletsbrännaren hade inte riktig förstått vad det plötsliga strömavbrottet betydde under gårkvällen så den har stått stilla sedan strömmen bröts. Så tur att det inte är så kallt ute. Så efter en stunds väntan på snabb uppvärmning så äntrades en varm dusch.  

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.