Fantastiskt!

Att titta ut genom fönstret och se alla snöfyllda träden och solen som ett gult eldklot kika över trädtopparna ger en sällsam känsla i kroppen av att vi egentligen bor på rätt ställe ändå.

Och det för tankarna till min granne som säger att vi bor precis på rätt ställe. Vi har 4 bra årstider. Andra har inte det. Och det kan vara sant. I t ex Skåne har dom en fantastik vår men ingen vinter (i vanliga fall) och på så sätt kan vi vandra genom landet.

Men nog ska det erkännas att inte är sommaren så tokig ändå. En del påstår att vi t o m har 5 årstider. Och den 5:e ska vara älgjakten.:-)

Kom att tänka på när min son första gången kom hem på besök medan han studerade i Tromsö. Han satte sig på sparken och kikade mot solen och sa nåt i stil med att: – Oj vad härligt med solen.
 
Jag såg han njöt lite extra och kunde inte låta bli att säga ja men solen tittar ju fram lite då o då. Nej så är inte fallet. Jag har inte sett solen på ett par månader nu. Och så är det ju däruppe. Åter ett bevis på att vi nog bor på rätt ställe.
 
 
 
Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.