Högre puls än vanligt.

Fick lite högre puls än vanligt när jag hämtade posten för några dagar sedan. Ni vet när man bladdrar igenom brevhögen för att kolla vad man fått och för det mesta är det ju mest räkningar och kallelser och dagordningar till sammanträden.

Men jag fick ett sånt där lite obehagligt myndighetsbrev. Med blå kant till vänster på kuvertet och med stora och tydliga bokstäver Polismyndigheten i Västerbottens län.

Tankarna började snurra runt. Vad har jag nu gjort? Har jag kört för fort nån stans? Har jag blivit fångad på en fartkamera?

Så före jag sprättade räkningarna så sprättade jag naturligtvis detta brev. Och genast kunde jag putsa ut. Detta brev är verkningen av det brev jag fick från regeringskansliet för en tid sedan, närmare bestämt Justitiedepartementet och undertecknat av Beatrice Ask. Regeringen hade förordnat mig till polisstyrelsen.

Det var alltså kallelsen till polisstyrelsen i slutet på april som jag höll i min hand. Så även detta myndighetsbrev får härhöras till kallelser och jag kunde pusta ut.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.