Upploppet.

Ja nu är vi på upploppet i arbetet. Idag har vi varit på Folkets Hus hela dagen och roddat. Nu har utställarna sina platser. Sista träffen med SÄPO är gjord. Mickar, ljud o skärmar börjar komma upp.

Höll i hastigheten nästan på att glömma den presidieberedning på regionförbundet vi bokat in idag. Men hann även detta sedan en tjänsteman ringt. Ja ok jag blev nån minut sen men ordförande Bert (kommunalrådet i Skellefteå) var ändå på gott humör som vanligt.  Intressant att styra upp frågorna och funderingarna tidigt det är ju som lättare att få gehör då.  

I morgon så återstår ett antal mer praktiska saker och en presskonferens där vi ska berätta om vårt upplägg av rikstinget och våra motioner från Västerbotten. Tyvärr har partistyrelsen avslagit eller ansett besvarat de flesta motionerna. Tror att det var visst min och nån till som fick bifall.

Min motion handlade om att vi ska ha riksting vartannat år. De flesta partier har det. Det är ju ganska stor och dyr apparat att anordna rikstinget det vet jag efter denna våren ( omsluter mellan 3 – 4 miljoner och då har jag inte räknat med alla ideella insatser). Så partistyrelsen förslår en stadgeändring och valberedningen har förändrat sitt förslag till att spänna över två år. Härligt att få respons.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.