”nära döden upplevelsen”

Så har vi snart kört en dag. Det är fortfarande inte lagt streck i debatten så det lär nog bli kanske 24 innan vi är klara för dagen. Själv sitter jag i vårt sekretariat o sammanställer dagens vaktlistor. Det har funkat otroligt bra och jag har fått idel lovord från partister både från norr o söder. 

Invigningshögtiden avlöpte helt enligt planerna. T o m Lennart Holmlund höll tiden något så när. Sen fick han möjlighet att skratta gott åt Hägglunds raljerande av socialdemokraternas politik.

Säkerheten har också funkat. Säpo ringer då o då o kollar vårt upplägg. Och de är nöjda. Ordningspolisen har också varit här några gånger. Men så länge allt är i sin ordning så behöver inga insatser göras i den delen. De drygt 60 ideella krafterna som jobbar har också gjort ett bra jobb idag. Så den ”nära döden upplevelsen” som jag kände igår och när jag la mig kl 03.30 i natt att hur ska vi hinna få allt klart var helt oberättigad.

Så här summeringsvis har inget egentligen gått snett utan vår planering håller så när som på att varje motionsavsnitt nog borde haft mer tid. Men det är svårt att få in mer tid på de 3 dagar vi har riksting och jag har redan nu lyft frågan om vi inte borde ha en dag till vid våra riksting. Särkilt när vi nu framöver förhoppningsvis ska ha riksting.

Nu återstår en del planering för morgondagens aktiviteter. Bl a så ska jag på ett smart sätt få folk att veta hur man tar sig ut vid en brand på ett snabbt o effektivt sätt. Det är ju enkelt om man är 10 st men här talar vi om 650 st. Kanske man ska göra ett riktigt larm för att testa?

Nu börjar voteringen så jag ska följa den för att få en bild i vilka frågar partistyrelsen får bakläxa på. Det var ett par i förra omgången och det hörs ljudligt i salen när någon får bifall där partistyrelsen yrkat på avslag.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.