Tidig morgon!

I morse blev det tidigt igen. Väckaren ringde kl 5. Inte min tid. Flyget gick kl 7 på morron. Tur att man får några minuter på flyget också innan man både hör och känner den välbekanta dunsen och välkomsten till Stockholm. Idag är det ett antal möten på agendan hela dagen. Och i kväll en trevlig middag med kollegor från landets alla hörn. I morgon är det partifullmäktige innan jag åter vänder kosan mot Umeå.

Helt otroligt så tog jag gammsaaben till Vilhelmina i går. Den har stått nästan i två år så nu tänkte jag antingen gör jag mig av med den eller så kör jag i gång den igen. Jag valde det senare. Det är bra att ha två bilar då jag o min fru inte alltid är på samma ställe. Så besiktning blev i Vilhelmina och tro det eller ej. En Saab 9000 cse av sista årsmodell går inte av för hackor.
 
Mätaren har snurrat o snurrat så det har nästan blivit en sport att se hur många varv den kan snurra. Snart 32 tusen mil men går som en vessla och svävar över inlandets alla vägar som en jumbojet. Och billigt går den. Ja den är snudd på bättre än den betydligt nyare 9-5:an. Jag har bestämt mig för att försöka få den över 40.000 mil. Det är på alla breddar rekord då jag annars tidigare tyckta att om en bil gått 10 000 mil är det dags att byta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.