Årets nyföretagare

I fredags hade vi sammanträde i Entreprenadscentrums styrgrupp. Vi beslutade vem som ska få titeln som årets nyföretagare 2011.

Detta är en av de intressanta uppgifter styrgruppen har haft genom åren. Denna gång hade vi att välja av ca 30 talet företag i vår kommun. Man ska naturligtvis uppfylla ett antal kriterier för att bli aktuell. Man ska bl a inte vara så nystartad att man fortfarande uppbär t ex starta eget bidrag. Man ska inte heller vara längre än 3 år sedan man startade företaget.
 
Den redovisning vi alltid får vid detta sammanträde av de nystartade företagen är väldigt intressant. Vi har många företagare i vår kommun både unga o gamla som har spännande saker i sina företag.
 
Så årets nyföretagare 2011 blir alltså…….Nej det skriver jag ju förståss inte här förrän tidigast på torsdagkväll. Då delas nämligen priset ut i samband med festlig middag i Lycksele. Brukar vara årets höjdpunkt när det gäller framtidstro och framåtanda. Det är alltid så kul att se den entusiasm dessa nya företagare har för sin verksamhet.
 
Så håll utkik på torsdagkväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.