God fortsättning!

Vill nu först efter mitt juluppehåll med bloggandet önska mina trogna bloggläsare God Fortsättning på det nya året. Tänk att vi nu skriver 2012! Jag tycker liksom att det var bara en kort tid sedan vi hade ”stormen” om att nästan all teknik skulle braka samman när det var millennieskiftet.

Har haft en fantastisk jul o nyår med hela familjen samlad så hotellet har varit fullbelagt. Det har klingat både Norska och Danska dagarna, kvällarna och nätterna igenom. (Ja inte riktigt hela nätterna förstås, vi sov ju en stund också) Helt fantastiskt att samlas hela familjen. Och att man fått skäl att besöka leksakshyllorna igen för julklappsbesök gjorde ju inte saken sämre. Så vi har varit storhushåll i ca två veckor med 10 vuxna och 2 barn och dessutom ett antal gäster olika dagar.
 
Nyåret har börjat lite sämre. Ligger i skrivande stund i 40 graders feber och ont i varenda köttbit i kroppen. Men det går nog över inför nästa vecka då arbetet drar igång på fullt allvar. Sjukdom kommer ju liksom alltid i fel tid. Men jag kan inte riktigt säga det denna gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.