Hägglund har talat!

För en stund sedan höll Göran Hägglund sitt invigningstal av kommundagarna. Ett tal i världsklass där han fick med många både roliga och allvarliga saker. Den som är fundersam inför partiledarvalet i morgon fick nog klarhet nu.

Roligt att se stödet i salen, under stående ovationer ville applåderna aldrig ta slut. Göran fick tacka fler ggr innan det avtog. Ingen kan ta miste om att Göran hade stöd i salen. Men med tanke på vad jag skrivit tidigare så ska det ändå bli spännande att se hur media vinklar det hela. Dom har säkert intervjuat någon Göran kritiker för att få den vinkeln. Media vill ju belysa splittringen.
 
Göran fyller år idag så Ivan från Norsjö ställde sig upp och drog igång gratulationssången och hurrade för honom. Kul med spontana insatser.
 
Själv funderade jag på hur den inledande dagen kommer att bli. För det är ju som bekant en del av partikamraterna som vill ha en annan partiledare. Men här skiljer man på sak o person. Lika hjärtliga hälsningar som tidigare.
 
Nu ska jag iväg på ett intressant seminarium som leds av en tidigare kriminell som är ordförande för KRIS (kriminellas revansch i samhället) Christer Karlsson det handlar om hur unga ska kunna få en annan ”hemvist” annat än de kriminella gängen. Spännande!
Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.