Lycksele.

Sitter nu och smånynnar för mig själv i bilen. Är på väg till Lycksele och regionfullmäktige. Men det är mer som händer i Lycksele också. Det är en stor konferens om barns hälsa som jag också kommer att lyssna till några seminarier.

Åker lite tidigare för vi brukar passar på när vi ändå samlas från länet att samordna möten. Vi ska innan gruppmötena försöka hinna med att ha en ordförandeberedning i Primär Kommunala Delegationen. Eftersom båda ur presidiet (kommunalrådet i Skellefteå och jag) kommer vara i Lycksele så känns det bra att samordna så mycket som möjligt. Det sammanträdet har vi den 3 april och nu ska vi komma överens om vilka ärenden vi ska lägga fram på dagordningen den dagen.
 
Vi ska också hinna surra ihop oss i länets valberedning för det ska företas ett antal val även detta fullmäktige. Valberedningen har också möte innan fast valberedningens ordförande Lennart Holmlund fortfarande är i Thailand. Så vi ska stämma av några punkter med allianskamraterna på länet innan valberedningens sammanträde drar igång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.