Jag ger upp!

Ni som tillhör mina trogna bloggläsare har nog sett att jag har en viss hållning till sociala medier.

Har bloggat i några år men har inte varit inloggad varken på Facebook eller på Twitter. Orsaken till detta är att jag i mitt jobb ändå tillbringar så mycket tid framför dataskärmen, läsplattan och smarttelefonen att jag inte vill förlänga den. Jag menar att Internet med alla möjligheter fort kan bli nåt som styr över våra liv istället för att vi med våra liv styr användandet av detsamma.

Men det har blivit tuffare och tuffare. Får flera inbjudningar på Facebook varje dag. Men nu har jag alltså kapitulerat. Inte likt mig att falla för trycket men ändå…

För några dagar sedan loggade jag in på Twitter. Varför det blev Twitter istället för Facebook är att jag bedömer att Twitter tar mindre datatid i anspråk än Facebook.

Så ni som vill nå mig via detta för mig nya media skicka gärna ett tweet på @HansIngeSmetana.

Min fortsatta hållning att inte ätas upp av media kan dock göra att jag inte svarar alldeles direkt. Eller kan man Twittra samtidigt som man kör bil? Sägs att män inte kan göra två saker samtidigt. Skröna! Stämmer inte in på mig i alla fall.

Är nu på väg till Åsele och ska träffa partikamrater i kväll.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.