Fördelar med Samsung.

USA:s försvarsdepartement Pentagon har ur säkerhetssynpunkt godkänt att regeringsanställda får använda en Samsung mobil. Här talar man inte om Iphone utan väljer Samsung Galaxy S4.

Så det är tydligen fler än jag som ser fördelarna med Samsung och android. Härligt! Kommer fortfarande ihåg när jag vid inköp av min förra telefon fick en genomgång av en iphone av försäljaren.
 
Han gick igenom alla finesser och till slut ställde jag frågan. Är det nåt som är mindre bra med iphone. Svaret ringer fortfarande i mina öron: – Ja ska man använda den som telefon så finns det bättre.
 
I min värld så använder man telefonen just som telefon. Sen att den kan mer än en vanlig telefon är bra. Men inte det man köper en telefon för. Sen är det ju en smaksak vilken telefon man gillar. Och ni får kalla mig ”antiapple” om ni vill. 
 
Ju mer vi gör på våra smartmobiler desto större blir säkerhetsriskerna. En certifiering av försvarsdepartementet Pentagon är ju en guldstjärna i säkerhet vilket säkert kommer att påverka försäljningen av Samsung mobiler.
 
Ser Pentagon fördelar med telefonen så funkar det säkert hemma hos mig också, tänker nog folket. Och antar att företaget inte blir sen att nyttja konkurrensfördelen i reklamsyfte. Hörde för en tid sedan hur många telefoner Samsung säljer per dag i världen och det var svindlande antal telefoner.
Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.