Bättre sent än aldrig Peter!

Så sitter man på söndagskvällen och funderar. Lite trött blir man allt av valsedelräknande och underskrifter av kuvert till valnämnden etc. Men allt ska gå rätt till så det är viktigt.

Men funderar så här på kvällskvisten hur Peter Olofsson och hans vapendragare Winroth tänker just nu. Att valdeltagandet inte skulle bli så högt har vi tyvärr befarat och det lastar jag till stor del faktiskt Nej sidan för.

Man har försökt att tiga ihjäl engagemanget i denna folkomröstning som man varit emot hela tiden. Tänk om även Nej sidan varit tydlig i debatten då hade vi haft intressant valdebatt.

Att folket så tydligt markerar att de vill se hela länet är en tydlig indikation som Olofsson som förtroendevald inte kan bortse ifrån. Bortser han från valresultatet även när vi inte uppnått 50 % som han tidigare flaggat för så kommer det med all tydlighet straffa sig vid nästa års val.

Så skulle jag ge dej ett gott råd Peter. Släpp prestigen och lyssna till folkets vilja. Det kommer både du och folket att tjäna på. Fast det borde redan skett innan folkomröstningen för då hade landstinget som bekant varit ca 10 miljoner rikare och det räcker ju i alla fall till att anställa några personer till i vården. Men bättre sent än aldrig Peter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.