Lycksele nu kommer vi.

Helt fantastiskt att vakna till ännu en solig dag. I går blev det lite höststädning. Uteplatsens möblemang hamnade under tak likaså klipptes en del blommor ner. Men faktum att det nästan var nog tidigt att klippa ner en del växter.

Har nog inte varit med om att vi haft sommarblommorna ända in i oktober. Vi har dem i krukor och de har stått ute tills nu förutom ett par nätter då jag befarade frost så bar jag in dem i garaget. Så vi måste säga att det varit en helt fantastisk höst.

I dag åker jag till Lycksele igen. Vi ska ha distriktstämma idag. Vår partisekreterare Acko Ankarberg Johansson har tagit helgen i anspråk för att komma på besök. Alltid trevligt med stämmor. Och nu så här inför valet duggar stämmorna tätt.

Idag är det en extra stämma och om några veckor har vi den ordinarie höststämman där vi antar valbudget och ska fastslå vem som ska stå på listorna i nästa val. Idag på stämman ska jag bl a delge provvalet där medlemmarna sagt sitt. Så idag samlas kristdemokrater från hela länet i Lappstockholm för överläggningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.