Stapplande steg!

Vi har tagit några stapplande steg på det nya året. Ett nytt år och spännande vad som kommer hända under året.

Med den tanken gick jag och la mig då året endast var några timmar ungt. Så vaknade jag upp efter första nattens sömn på det nya året och det kändes väldigt stor skillnad. Att jag blivit minst ett år äldre förstod jag ganska snabbt men att det skulle gå så fort hade jag ingen aning om.

Benen värkte och huvudet snurrade. Ja inte bara benen utan det värkte i varenda köttbit i kroppen. Och när jag försökte sätta fötterna på sin plats på golvet kom golvet till taket och tvärt om. Ganska snabbt förstod jag att detta inte kan vara nåt normaltillstånd även om vi är på 2014 och man inte vet hur det kommer att kännas.

När jag vaknade till ordentligt förstod jag att det är ställt utom allt rimligt tvivel att jag erhållit en ordentlig släng av grippa eller i vardagligare tal kallad influensa. Så nu pågår rehabiliteringen med sömn och C-vitaminer om vartannat.  Ska nog göra en liten trevare utomhus idag med betoning på liten för att se om det funkar.

Den blir liten för det är viktigt att jag är pigg till veckan för då drar vi igång med regionala utbildningar på ett antal platser i landet. Och historiskt är Vännäs en av orterna som kommer att samla Västernorrlänningar och Västerbottningar. Förstår inte varför just Vännäs blev orten 🙂  Så hoppas vara frisk innan dess för det ligger förstås en del planering och förberedelser som ska göras.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.