Siffror o mat

I dag handlar det om siffror. Att siffror ska vara så roligt.

Vi är nämligen samlade till budgetberedning i Vännäs kommun. Vi har en bra ordning här i Vännäs att alla partier deltar i budgetberedningen och vi är alltså igång med budgetarbetet för 2015.

Vi håller till på By the river i Spöland. Här ska vi tillsammans arbeta fram en hållbar budget och dessutom tillsammans laga mat och umgås. Jag föreslog att kommunalrådet Johan Söderling ägnar sig till matlagningen så ordnar vi budgeten.

Men riktigt så ville han inte ha det. Utan han vill nog vara högst delaktig i budgeten. Och det har vi förstås högsta förståelse för. Men som framgår av bilden så lagade kommunalrådet lunchen. Johan Söderling är en hejare på matlagning och han lagade en god risotto med räkor. Och i kväll ska vi få biff rydberg.

Så mitt förslag är att efter valet så startar kommunalrådet en restaurang i Vännäs kommun så kan jag ta över hans jobb. Jag kommer ofta besöka den restaurangen. I Vännäs kommun är vi ofta överens i många frågor. Tror dock möjligen vi inte får konsensus till det förslaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.