Demokratin kostar.

Så har planet lyft till storstan för en spännande dag på Riksplan igen.

Kändes varmt även i morse så alltid skönt att duscha kallt på morron. Då vaknar man ju också till. Åker Malmöaviation denna gång och där hinner man inte somna under resan.

Annars är det svårt att hålla sig vaken på morron när man hör suset från motorerna. Men här vankas ju frukost och påfyllning av kaffe/ te och sen tar det ju också en stund ni vet men den där lyxigt varma servetten.

Malmö aviation har fortfarande kvar lyxkänslan när man flyger. Få se om det blir lika lyxigt med SAS på hemvägen.

Ser fram emot dagens möten med valledarna i landet och tänker hinna med ett antal möten och samtal idag. Bl a ett samtal med vår partiledare och tillika socialminister ska hinnas med och jag blir inte förvånad om han kommer peppa oss inför valet. För övrigt kommer han upp till Umeå om ett par veckor och det behöver vi nog också orda om.

Det är ju liksom en o annan insats som görs i landet inför valet. Intressant att veta hur många mantimmar en valrörelse och val är. Och vad det kostar. Men som vår tidigare kommunchef i Vännäs brukar säga: – Demokratin måste få kosta.

4 kommentarer

    • Hans-Inge Smetana (inläggsförfattare)

      Ja visst är det så. Kunde inte låta bli att citera dej. Roligt att du följer med vad som händer i din forna kommun. Tänker på dej lite då o då när jag vandrar i kommunhuset.

      • LO

        Jo Hans-Inge jag håller koll på er. När VK lägger allt fler artiklar som ”plus” vänder jag mig till några av bloggarna för uppdateringar. Dessutom kollar jag förstås kommunens webb.

        • Hans-Inge Smetana (inläggsförfattare)

          Jo VK har också hamnat i plusdiket. Man blir ganska irriterad över detta förfarande i landets tidningar på webben. Men det känns tryggt att du håller ett vakande öga över oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.