Ska det vara så svårt!

Tydligen provocerar mina affischer så till den grad att dom inte bara sparkas ner utan blir också stulen hela träställningen och allt.

För enkelhetens skull kan du bara höra av dej istället så kan du få affischer att hänga på väggen om det är det de ska användas till. Du kan t o m få dem signerade om du vill istället för att riva ner dem hela tiden.

Men sen provocerar budkapet. Mer beslut vid köksborden. Många politikler har gjort narr av det och inte minst Vänstern. Det är inte så konstigt för de ser sina positioner hotade.

De vill bestämma och besluta över hur vi ska ha våra liv och när man då kommer med så provocerande budskap som att man själv ska få bestämma då blir man ett hot. Men det hotet vill jag gärna vara. Att man inte kan förstå politikens gränser.

Politiken ska inte ge sig ut och bestämma i allt utan man ska ge tydligt mandat till medborgarna att själv få välja. Detta inser nog vänstern också innerst inne det är därför man blir så provocerad av budskapet. Men jag kommer fortsatt hävda att familjen är viktig. Att familjen själv ska få bestämma över sin vardag i större utsträckning än i dag. Det kallas subsidiaritetsprincipen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.