Strömlinjeformad skönhet

Att det ska vara så intressant och roligt med bilar och allra helst riktigt gamla.

Har under åren samlat på mig ett antal veteranbilar (från 50 o framåt) men några kommer nu inom kort gå under klubban. Har kommit på att om jag ska hinna renovera alla så behöver jag leva åtminstone 50 år till och då är det bättre att nån yngre förmåga får ta vid.

Så några Amazoner och bubblan åker till annan ägare inom kort. Men bl a Oplarna får bli kvar. Det är så intressant att om ni tittar på bilden så ser ni hur det såg ut när bilarna (som alltid var hon) hade en skön linjeformad kaross. Sen att det inte fanns alla faciliteter som finns idag har mindre betydelse.

Att ratta en veteranbil en sommardag där det är trögt att styra och doften av lite gammal bil samt lite lagom avgasdoft sprider sig då är det avkoppling. Så då vet ni hur min avkoppling ser ut :-).

Så några blir kvar o bl a två stycken av ovanstående skönheter Opel Rekord Olympia en årsmodell 1958 och en 1960. Så om ni har delar till någon av dessa modeller (ser likadan ut från sent 57 till 60) så är jag väldigt intresserad av alla delar så hör gärna av dej.

Får se om jag hinner klart den ena av dessa i vinter så den åter får se dagens ljus på vårkanten. Eller om jag gör det enkelt för mig o rullar med dem som redan är klara till sommaren. Verkar som jag får anledning att köra ”finbil” och skjutsa lite speciellt till sommaren.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.