Snurrar runt!

Det är lite kul att se hur allt kommer igen. Alltså jag menar modet på än det ena o än det andra. Hur många av oss har inte med visst nöje roat oss med att sett på bilder tagna för så där 20 – 30 år sedan och dragit lite på munnen åt tex. glasögon och klädsel.

Glasögonen var stora som tefat så att både ögon, ögonbryn och nästan halva näsan rymdes bakom varje öga. Sedan har trenden varit att glasögonen ska vara så små som möjligt så man bara kan ha dem för syns skull. Nu har det vänt och nu blir bågarna allt större.

Vi fick för oss att göra om i sovrummet hemma. Är inne på tredje varvet nu. Så vi åkte och tittade på tapeter. Och dröm om min förvåning så hittade vi nästan exakt samma mönster som nu alltså var toppmodernt.

Sa till frun att om det vi nu redan har sittande på väggen har hunnit bli ute och komma igen så kanske vi ska låta dem sitta kvar så är vi ju fortsatt modern. Men mitt försök till förhandling föll inte i god jord.

Man kan säga jag gick på pumpen. Svaret jag fick löd. – Då är jag hellre omodern ett tag.  Sagt o gjort. Så nu är rummet tapetserat med nyare tapet som väl också är modern o ligger i tiden. Frågan är bara hur länge. Men det är intressant att se hur hjulen rullar runt.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.