Uppe i de blå!

Sådärja nu har jag högt flygande planer igen. Sitter i Norwegians skinnfåtöljer ngr tusen meter upp i luften.

Hade tidigare bestämt att jag tar ngr dagars paus från bloggandet. Dock hade jag inte planerat att det skulle vara en månad. Tiden går fort och jag har ingalunda varit sysslolös under den tiden. Sedan dess har det hänt väldigt mycket. Så året 2015 är inte förändrat på nåt sätt i den delen.

Decemberöverenskommelsen, inställt val, vi har haft två utspel om integration, firat jul, firat nyår i Danmark, haft ett väldigt intressant långmål på Hovrätten, förhandlat på Region Västerbotten, etc.etc. Och dessutom har året börjat som vanligt med massa möten i olika konstellationer och några av dem kommer jag nog referera till framöver. Gör ett överslag i agendan och har hittills i år haft inte mindre än 18 sammanträden och möten i olika konstellationer. Och har några till denna månad.

Idag är det en större träff i partiet i första kammarsalen på Sveriges riksdag. Sedan kommer jag sova över i storstan för att under fredagen slutföra några centrala uppdrag.

Eftersom det är första bloggen på 2015 så bör jag ju säga till mina läsare: God fortsättning! Och när det är sagt så kan man fundera över hur länge man kan säga det. Än känns det inte konstigt. Men om vi hamnar in i februari tror jag inte det känns bekvämt eller hur tänker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.