Post o Tele Styrelsen (PTS)

Återkommer till vad KU sagt om att ändra lagstiftningen ang folkomröstningen i morgon då jag är i Stockholm ett par dagar.

Har nämnt det tidigare men vi har ett intressant bolag i Västerbottens som heter AC-net. Eller egentligen har vi två sådana bolag. Vi delade på bolaget för en tid sedan för att på ett bättre sätt kunna verka på marknaden.

Har suttit i detta bolags styrelse rätt många år nu. Väldigt intressant bolag att verka i. Bolaget har försett Västerbotten med fiber och datakraft under snart 20 år. Har samordnat kommunernas och landstingets behov av datakkraft samt förstås ordnat kapacitet även till andra aktörer.

Styrelsen är i Stockholm ett par dgr och på förmiddan ska vi träffa Post och Tele Styrelsen (PTS). Vi kommer bl a träffa dess generaldirektör och samtidigt få en god inblick i deras arbete. Som bekant ska dom också se till den enskildes intressen i vår digitaliserade värld.

På eftermiddagen kommer vi åka till Riksdagen för att träffa en del folk Innan vi tar planet hem. Ni som följer mig på Twitter kommer med all sannolikhet att få lite info under dagen. På Twitter heter jag helt enkelt @hansingesmetana för dej som inte följer men har intresse av det.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.