Skogsmuseet i Lycksele.

Tisdagen var en intressant dag som vanligt med många olika intryck och personliga möten.

Dagen började med fysiskt möte med gruppledarna och politiska sekreterarna för Allians för Västerbotten. Det vi hade på agendan var verksamhetsplanen för Regionstyrelsen och Hälso och sjukvårdsnämnden. Som alltid har vi trevliga och bra diskussioner med stor respekt för varandra i vår grupperingen. Och jobbar konstruktivt framåt.

Efter lunch åkte vår politiska sekreterare Jesper Frii, jag och Veronica Kerr vår representant inom den regionala utvecklingen samt v ordförande i kulturutskottet till Lycksele. Vi gjorde verksamhetsbesök på Skogsmuseet i Lycksele. KD i länet har länge drivit att Skogsmuseet borde få nationell status. Mycket intressant att följa skogsfrågorna genom huggarepoken och maskinepoken. Som motorinstreserad känns det ändå lite hemtamt när man får känna lukten av hydrauloljan.

På kvällen hade vi planering inför valet med vår strategigrupp. Och inte en slump att detta sker i Lycksele för vår partidistriktsordförande Roland Sjögren är kommunstyrelsen ordförande i Lycksele.

Så blev sent innan vi var hemma den dagen. Men hann med många intressanta möten och nya erfarenheter. Denna dagen har börjat med digitalt möte med länets beredning för regional utveckling (BRU) och under eftermiddagen har vi Regionala utvecklingsnämndens sammanträde ända fram till kvällningen. Så blir en spännande dag även denna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.