Så var revyandet igång igen!

Fast jag måste säga att jag ha "vorte dönarre"! Hm…det kanske måste översättas…jag har blivit lurad blir det väl på svenska. Nåväl, åter till verkligheten. Jag hade nämligen sagt att jag inte skulle ställa upp på nån revy eftersom tiden inte riktigt räcker till. Jag tror till och med att jag sa till om detta mer än en gång men….Nisse Regissör är en man med selektiv hörsel och på nåt sätt lyckades han snurra till det så att jag likt förb…är med. Fast ska jag vara riktigt ärlig så var jag inte särskilt svårövertalad för det är nämligen bland det roligaste jag vet att "spetakles" på scen. Jag vet dock att det kommer att bli alldeles för många timmar som jag inte har över egentligen men det får inte hjälpas.

Jag har varit lite slö med skrivandet på sista tiden. Ibland blir det stillestånd i huvet och jag har inte riktigt kommit igång än efter Kreta-resan. På nåt sätt så vill jag inte riktigt släppa in hösten och vardagen. Jag vill mycket hellre mysa under en palm och kanske mumsa på en bakelse!

 

3 kommentarer

  1. IngMarie Ottosson Berggren

    Svar till Ingemar Wincent (2009-10-11 22:47)
    Det är PRO-gänget i Nordmaling som sätter upp en revy igen. Trots min ”ringa” ålder har jag kvalat in. Premiärdatum är inte klart men jag kommer att återkomma med datum så fort jag vet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.