Innebandybloggen

Innebandy.

Helgen som varit

d går i inflation. Ursäkt är ett sådant. Jag ska inte be om ursäkt för uteblivet bloggande. Skola, lite sömn, dålig rygg och köp av FIFA 11 har gjort att jag helt enkelt inte hunnit/orka plugga.

Nu är studiemotivationen är tillbaka, sömnen har jag fått ordning på, ryggen mår bättre och FIFA 11 visade sig vara svårare än väntat. Det betyder jag äntligen har tid för det här.

Ja, helgen då. Dalens herrar åkte ”äntligen” på pumpen borta mot Warberg. Rapporterna säger, att det inte var så mycket att snacka om. Dalen var ett steg efter i stort sätt under hela matchen.

Mera glädjande att Peder Bodén kunde spela några byten. Och Johan Samuelsson är snart redo för spel igen. Det betyder otroligt mycket för Dalen. Det är trots allt två spelare som går in på två femmor i alla lag i SSL. Även AIK.

Här hemma i kryssade City mot Mullsjö. Ska City ta sig till slutspel är det oerhört viktigt att de vinner hemmamatcherna mot lag som Mullsjö.

Jag kunde inte se matchen. Middag med riksdagsledamöter och diverse miljonärer kom i mellan. 

Dalens damer var också ute på en roadtrip. Två matcher. Förlust mot Pixbo och vinst mot Lockerud. Helt godkänt.

Seriekollegorna IKSU hade spelledigt. Därifrån finns det inget alltså inget att rapportera.

Övrigt i innebandy-Sverige?

Huddinge – KAIS Mora, i damernas elitserie bjöds det på show. Domarshow. Umeå-domarna Therese Jenssen och Sandra Andersson åkte inte ner till Stockholm för att nöja sig med att vara några passiva matchledare.

Under matchen hann de med följande:

       Nio utvisningar. Varav två för hands.

       Tre utvisningar för osportligt uppträdande.  Umeå-bekantingarna Anna Wijk(Mora) och Hilma Thofte(Huddinge) fick varsin 2+10. Huddinges tränare fick även han smaka på Andersson/Jensens vrede.

       Ett straffslag.

Anders Frisk måste vara stolt.

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.