Jasmine Olofsson, Umeå

Wallander och vin

BedaJobbade i helgen. Gick himla bra. Sov över hos Ullis på Lördan. Såg Wallander och drack vin efter våran långa dag på jobbet. Såg även semester svenskar på timmarna. Bäst var då det äldre paret skulle ta sitt sista dopp. Då säger gubben vill du se en snygg kropp? Då svarar frun – I can’t wait! haha

Idag så fick jag äntligen sova ut. Vaknade strax efter elva. Klev upp och började städa. Sedan vi tolv så kom Nathalie. Så då bjöd jag henne på ägg och nybakt bröd. Efter det for vi en snabbis på stan och sedan till Röbäck. På Röbäck har vi jobbat med Nathalies outfit för kvällen. Tro det blir kanoners! Sebastian tyckte outfiten var mindre bra. Men jag tror han mest vart avundsjuk! hahaha

Nä nu ska Nathalie bjuda mig på mat. Grillad kyckling, pasta med pesto och sallad, Mums! Sedan bär det iväg mot kurir!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.