Trerätters + sommarens första dopp



Hejsvejs!




Igår bjöd pappa och hans tjej på go’middag i stugan.
Det vart grillat, samt en otroligt god förätt och avslutningsvis rabarberpaj – en efterrätt som alltid går ner.
Jag brukar inte äta så mycket rött kött, det händer någon gång ibland. Eller om jag blir bjuden.
Det allra godaste grillköttet gör min pappa, det minns jag att jag tyckte som barn, och igår var inget undantag.
Jag har ett flertal gånger försökt få till det så själv, utan att lyckats.
Det är något med marinaden…som gör så att det smakar himmelsk.


Det blev inte så mycket fotat, förutom en bild på den utsökta räksmörgåsen vi fick till förrätt.


003




Vår stuga ligger alldeles vid havet, men trots att det var en solig eftermiddag och kväll kändes inte ett dopp i havet det minsta lockande.
Solen har ju tyvärr varit rätt frånvarande och inte hunnit värma upp vattnet än, och jag är en badkruka som vill ha minimum 23, 24 grader i vattnet om jag ska fundera på att ta mig i.
Så, jag tog ett glas bubbel och invigde vår nya jacuzzi istället.
Det funkade helt okej det också. 😉


24



Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Blogghubb