Ännu en klart godkänd dag



Hej där!




Jag hade funderingar på att åka ut till havet idag, men då det blåste en hel del i stan kan man ju föreställa sig blåsten vid havet.
Så det fick bli att slå sig ner på en gräsplätt utanför mitt hus istället, trots blåsten värmde solen ordentligt.
Jag försöker se till så att jag får på mig lite sol varje dag som solen behagar titta fram, jag sitter i 15, 20 minuter utan solskyddsfaktor, för att det nyttiga från UVB-strålarna som behövs för bildandet av D-vitamin, ska tränga in i huden ordentligt.
Ska jag sedan vara längre i solen smörjer jag in mig med ekologisk solskyddskräm, som inte innehåller de skadliga ämnen som vanlig solkräm gör.
Även om jag ursprungligen har mörkt hår och bruna ögon, och ganska lätt får en gyllenbrun färg så bränner jag mig också relativt lätt om jag inte är försiktig.
Så för att undvika framtida hudskador av olika slag har jag slutat ligga timtal i solen och pressa.



Vad hände mer idag då? Jo, det vart ett klart godkänt benpass.
Jag gav mig på ett par set raka marklyft, en övning jag inte kört på länge på grund av att den är så krävande för större delen av kroppen, och sådana övningar brukar snabbt framkalla förkylningssymtom hos mig.
Men jag kände att jag tar en chansning, så är det bara att hoppas att jag vaknar upp utan förkylningskänningar imorgon.


Därefter spenderade jag och killen några timmar hos en god vän, och nu har jag just sett klart en film och käkat lite kvällsgott.
Jag är så glad att det äntligen finns körsbär att köpa i butikerna, det är lika speciellt varje sommar när de ställs fram på hyllorna. 😀 Någonting jag väljer framför godis 8-9 av 10 gånger.


P1140011




Nu tänkte jag försöka göra en ”tidig” kväll, haha. Vi ”ses”!



Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Blogghubb