Bra slut på veckan



Idag hade jag satt upp ett mål för dagen, och det var att genomföra det där benpasset som varit planerat i några dagar men som jag av olika anledningar fått skjuta på.
Sagt och gjort, det vart ett klart godkänt pass – hemma, eftersom jag har haft en sådan där dag när jag känt att jag varken fysiskt eller psykiskt orkat ta mig till gymmet.
Eftersom jag har både skivstång, hantlar, samt en massa lösa vikter och en jäkla disciplin så funkar det nästan lika bra för mig att träna hemma med jämna mellanrum.
Det fick bli sumoböj med viktplattor och höftlyft med skivstång, där jag tog hjälp av kanten på soffan att luta mig emot.
I min lilla lägenhet krävdes det en viss ommöblering, haha, fast vad gör väl det.
Avslutningsvis, för att ta ut det sista ur benen körde jag enbens step up på soffkanten.







Tyvärr har jag börjat känna mig aningen hängig ikväll, så där som man kan göra vid en miniförkylning, så min kropp gillade uppenbarligen inte träningspasset lika mycket som jag gjorde.
Inte var det ett direkt hårt pass heller, ändå säger kroppen ifrån, vilket visar hur kasst mitt immunförsvar verkligen är.
Så nu blir det förmodligen rätt lugna aktiviteter i helgen, vilket känns trist då jag var sugen på någon form av uteträning.
Men men, bara att acceptera läget, för det lär ju vara så här det kommer se ut en längre tid framöver.
Många som känner sig ”lite slöa” skulle säkert träna i alla fall, men jag är väldigt hård på den punkten och kompromissar inte (bortsett från när det gäller lugna promenader) när jag inte känner mig helt kry.


Efter flera mulna och rejält blåsiga dagar hoppas jag verkligen på sol imorgon, jag behöver boosta mitt välmående med solens glädjestrålar.
Om inte annat skulle det kännas lättare med den påtvingade träningsvilan, om det blir väder för att dra iväg på en picknick till något fint ställe.


Nu ska jag njuta av mitt goda ekologiska te och se ”kvällens film”, något som blivit en trevlig tradition här hemma, så ofta det hinns. 🙂


Jag önskar en fin helg till er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Blogghubb