Kvällstripp till Kont



Go’ kväll, natt eller vad man nu säger!


Ikväll vart det, som rubriken avslöjar en tripp ut till Kont (ett naturreservat för dem som ej känner till stället), med syrran och hennes kille.
För grillning och bara…ja, ta tillvara på den fina kvällen och insupa naturen.
En av mina favoritsysselsättningar på sommaren, att sticka iväg på naturutflykter och för ett ögonblick försöka vara i nuet, något som jag ofta har väldigt svårt med.

Dock förstördes friden lite grann när vi, efter att vi hade ätit och var som mest kaffesugna, upptäckte att vi glömt kaffet hemma(!).
Jag tycker att kaffe förgyller de allra flesta tillfällen, inte minst då man sitter ute i naturen och blickar ut över havet en fin dag/kväll i gott sällskap.
Jag dricker i regel mer kaffe på sommaren än under de andra årstiderna, ju soligare och varmare det är – desto mer kaffe vill jag ha. Konstigt nog, kan man tycka. 🙂
Det är som att mitt kaffesug triggas igång av solen, som för för många som genast blir sugen på en öl eller ett glas vin när solen kikar fram.
Så det blev inte en så värst lång vistelse innan vi brummade iväg för att avnjuta det svarta guldet hemma hos mig istället.
Men det var skönt att komma sig iväg en stund i alla fall.





1

2

3

4

5

6



Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Blogghubb