Nya tag



Hej igen!




Jag har haft ett välbehövligt uppehåll härifrån.
Det var egentligen inte tanken, men då tillvaron varit i jobbigaste laget på slutet så har jag haft noll ork till så mycket annat än det som varit absoluta ”måsten”.
Min blogg är ju dessutom till stor del inriktad på träning och hälsa, och när jag inte kunnat sköta träningen så som jag skulle velat (som jag tidigare skrivit, på grund av mitt nedsatta immunförsvar och därmed mina ständiga förkylningar), har fantasin trutit och det har känts svårt att få till vettiga inlägg i det temat.
Jag börjar ändå känna att jag saknar att blogga, så jag ska försöka hålla liv i bloggen nu.


Att sommaren är över känns rätt konstigt, jag har hela tiden gått och väntat på att den ska börja, och så vips är hösten ett faktum.
Visst har det sammanlagt varit några fina veckor, men sol och värmedyrkaren i mig hade helt klart önskat mer.
Som tur är väntar två solveckor på mig i november, vilket, likt tidigare år, kommer bli en väl behövd ljusglimt i mörkret.


Bortsett från ett mående som kunde ha varit bättre, och sommarvädret som lämnat en del till övers att önska, känner jag mig rätt nöjd med sommaren.
Jag har umgåtts och gjort trevliga saker med både familj och vänner, sådant som alltid gör mina dagar meningsfulla.




img1472046602852




”Ses” snart igen!



6 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Heja Johannah! Bara kämpa på.. längtar också efter några veckor i solen! Man behöver något att se fram emot när det känns som tyngst i vardagen 🙂

    Sitter och spanar på resor varje kväll nu och endera dagen klickar jag hem den rätta… men för oss lutar det åt att det blir i December!! Tjohoo..

    • johannahsundberg (inläggsförfattare)

      Hej Helena!

      Ja, en flykt till värmen kommer helt klart att göra vintern mer uthärdlig.

      Vart har ni tänkt åka? 🙂

  2. Helena Nilsson Springare

    Halloj.. för oss lutar det åt någon av kanarieöarna i december. Beror lite på varifrån vi åker och vi har hunnit med gran canaria några gånger och fuerteventura en gång så nu är vi lite sugna på Teneriffa eller Lanzarote… men vi får se varifrån vi åker denna gång. Skiljer ju en del i pris på att åka från Umeå och större städer… Men till värmen ska vi i alla fall 🙂 Jippii…

    • johannahsundberg (inläggsförfattare)

      Härligt! Vi åker tillbaka till gamla, bekanta Gran Canaria. 🙂 Men tänkte vidga våra vyer lite och se mer av Gran Canaria, och vi funderar även på att även ta en tur till Teneriffa under den resan.

      • Helena Nilsson Springare

        Ja, Granca är ju så otroligt härligt. Vi har varit där både med och utan barn och vi har haft det så himla bra varje gång. Fuerteventura var nästan liiite väl blåsigt och jag förstår varför det är så mycket vindsurfare där haha.. Nä, som vinterresmål var det inte riktigt som vi tänkt.

        Men det som är toppen om man åker från tex Arlanda så kan man ju hitta charter till Teneriffa som bara är 11-12 dagar och det kändes ganska lagomt! 🙂 Jag älskar Kanarieöarna <3

        Tänk om man hade råd att köpa ett litet hus / lägenhet där *drömmer*

        • johannahsundberg (inläggsförfattare)

          Vi har mest hållt oss runt Playa del Inglés, ett ställe vi båda tycker jättemycket om.
          Men Puerto Rico är också en favorit, för att det är så litet och mysigt och inte minst för att det är det solsäkraste stället på ön.

          Ja! Någon gång ska jag säsongsbo på Gran Canaria tänkte jag. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Blogghubb