Lennart Holmlund och sanningen

Lennart Holmlund tipsar om min blogg på sin blogg. Tack för det! Problemet är bara att han för fram både felaktigheter och allvarliga anklagelser om att jag i min blogg ägnar mig åt ”ren personsförföljelse” som inte skulle hålla rättslig prövning (se bifogad skärmdump på hans inlägg nedan). Nu har visserligen Holmlund mer erfarenhet än vad jag har av att bli anmäld för uttalanden. Men det jag försöker lyfta fram i min blogg är att Hans Lindberg inte bör få förnyat förtroende i nästa val. Och det är något annat än personförföljelse.

Nu är det som vanligt inte helt lätt att förstå vad Holmlund skriver. Men han påstår bland annat att jag företräder Vänsterpartiet. Jag lämnade Vänsterpartiet 2012. Jag vet att det för såna som Lennart är en dödssynd att vara med i Vänsterpartiet så det kanske är nåt slags ”En gång tjuv alltid tjuv”-logik han ägnar sig åt. Men sanningen är den att jag har valt att lägga mitt krut på utomparlamentariskt och partipolitiskt oberoende arbete.

Holmlund påstår också att jag ”blandar ihop vad han anser är brottsligt och misstankar”. I det blogginlägg han syftar på skriver jag så här: ”Visst, det handlar om misstänkt jäv. Men… Umeå kommun måste konsekvent visa att man tar jävsfrågan på allvar och ser till att jävssituationer hanteras INNAN processer är igång. Dessutom krävs omdöme hos politiker och tjänstemän så att de inte, likt Lindberg, agerar på sätt som förstärker jävsmisstankar. Utan förebyggande åtgärder och omdöme så bäddar man för en växande misstro mot Umeå kommun”. Där tycker i alla fall jag att det framgår tydligt att det rörde sig om misstankar.

Screenshot_20180630-232855_Messenger

2 kommentarer

  1. Mia

    Bra att du lyfter fram det. Jag tror det är fler och fler som ser igenom våra politiker nu, särskilt efter alla avslöjanden och klavertramp den senaste tiden och jag misstänker att det råder lite panik i sosselägret. Med all rätt!

    Fortsätt skriva din blogg på det sätt du gör, folket behöver få veta allt som försiggår. Och tack för att du bidrar med det!

    • johan79 (inläggsförfattare)

      Tack för det Mia! Jag tolkar upprördheten hos Holmlund och andra som ett uttryck för att de blir oroliga av att de själva inte har total kontroll över den bild som kommer fram om dom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.