Josefin Sahlström, Göteborg

Lost in translation

Jag har många filmer som jag håller av, väldigt mycket. En av dom är lost in translation. Det är knappt ett år sedan jag såg den första gången men sen dess har jag säkert sett den en gång i månaden.
Till historien hör att jag känt mig vilsen, väldigt mycket och i perioder – väldigt ofta. Men jag har aldrig varit så vilsen att jag rest till Japan och dansat till Epilepsi-utlösande musik med en rosa peruk på huvudet. Och någonstans så är de skönt att se, att de finns folk som gör så, som måste åka så långt bort för att leta efter något mer, kanske sig själva till och med, och de finns hopp för dom och eftersom att jag inte är riktigt så tokig så innebär de att de finns hopp för mig också.
Och när Bill Murray sjunger More than this – there is nothing, More than this – tell me one thing, då ryser jag och känner ’Jag kommer att hitta rätt’.

Alla hjärtans dag idag och ärligt talat – jag gör inte många knop. Jag ligger i soffan, har redan sett två filmer, nu melodifestivalen och sen en film till och imorrn väntar arbete, igen.

1 vecka och 6 dagar kvar.

3 kommentarer

  1. Isak

    Som du håller på , så kan man tycka att Göteborg är helkass.
    För 46 år sedan så flyttade jag från Norrland till Göteborg och jag
    har inte på dom sista 45 åren ång-
    rat att jag flyttade. Jag kan medge
    att jag det första året hade hem-
    längtan. Men det gick över, nu lever jag i dom bästa av två värl-
    dar. 8 månader på västkusten och
    4 månader i Lappland. Jag önskar
    dig lycka till men välkommen till-
    baka till Bästkusten.

  2. Anders Arkbro

    Läste inlägget innan mig och blir lite ledsen. Du får tycka vad du vill om vilken stad du vill så länge du inte angriper enskilda personer.

    Angående 14/2 så kan du läsa mitt inlägg om alla hjärtans. Jag har kommit fram till att det finns tre sätt att se på den dagen, om man iär singel. länken är http://tankaromallting.blogspot.com

  3. Bloggaren själv

    Jag förstår inte riktigt vad du menar emd att jag skulle tycka att Göteborg var helkasst. Det har jag nog aldrig sagt, men nu längtar jag hem och vill hem och flyttar därför hem – till Norrland. Men göteborg kommer ju alltid att finnas kvar och vara ett underbart minne för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.