Katarina Hampusson

(C)makfullt

I vintras gick jag politik-skolan som Centerpartiet tillsammans med Vuxenskolan ordnade  och fick därför en inbjudan till Centerpartiets Vännäs-krets  valupptakt med surströmming på Hotel Vännäs.

Vem säger nej till Norrländs delikatess i goda vänners sällskap? Hela familjen och en av våra bästa vänner från stan med sin dotter följde med. Allsång och musiktävling. Väninnan vann musiktävlingen, läs gärna hennes egen blogg om det .

Årets surströmming kan rekommenderas. Mycket smakfull. Barnen däremot föredrog den lilla snabbmats-restaurangen dörr i dörr med hotellet. Diverse syskonfighter ledde till en bula i huvudet, gråt & tandagnisslan. Ett stort tack till bekantingen Susanne B som raskt tog tag i situationen tills jag var på plats. Allt gick bra.

Presentation av kandidaterna på kommunfullmäktige listan var riktigt intressant. Bredden av kompetenser från yrkeslivet kombinerat med att det är folk ur alla åldersgrupper med förankring till varierande skeden i livet (från att börja familje-livet till pensionärs-vardagen), både kvinnor och män och med tydliga formuleringar kring vilka kommunala frågor de brinner mest för.  Den politiska erfarenheten finns representerad från både riksdag, landsting och kommun.

Tack till Vännäs C för en trevlig  kväll med mycket skratt, prat och sång .