Katarina Hampusson

Om invandrarna i valet

Gulan Avci på Newsmill om Valet 2010

 

 

"Socialdemokraternas valfusk i invandrartäta förorter är ovärdigt en demokrati

Nu avslöjas återigen misstänkt valfusk bland socialdemokratiska valarbetare. Det är inte med omsorg för demokratin som Socialdemokraterna lägger extra krut bland invandrarna. Det handlar om att föra folk bakom ljuset. Arbetsmetoderna påminner mer om hur det fungerar i många av dessa invandrares hemländer än hur det fungerar i Sverige."

4 kommentarer

  1. Noaks ...

    en bra tanke vore väl att anordna stora flyktingförläggningar på landsbygden med tanke på utvecklingen! Tänk vad bra med stora enheter så man får en mångfald och utveckling av nya företag,affärer, skolor, daghem, osv!
    Vore det inte en bra ide med ett hundratal nya invånare mellan Överboda och Brån.
    Då får vi verkligen landsbygden att blomma…

    Tjingeling

  2. Katarina Hampusson

    Svar till Maria T (2010-09-10 07:21)
    Demokrati kan ses från många perspektiv och drivas på lika många sätt och jag kan hålla med om att artikeln belyser ett valarbete som verkligen trampar i gråzonerna.

  3. Katarina Hampusson

    Svar till Noaks … (2010-09-10 08:51)
    Plingeling Noaks,
    inte en dum ide att flyktingar, invandrare, nyanlända eller vad vi kallar alla med icke-svensk bakgrund integreras på landsbygden. Faktum är att vi inom Landsbygdsrådet diskuterat hur och vad vi kan göra för att öka intresset för vår landsbygd hos just den här gruppen.
    Det är inte en lätt fråga men den har en viktig poäng. Läs gärna http://www.newsmill.se/artikel/2010/09/05/invandring-p-landsbygden-mer-n-pizzerior-och-kebabkiosker eller http://www.newsmill.se/artikel/2010/09/09/sveriges-landsbygd-kan-och-vill-v-xa eller ännu mer på http://www.Newsmill.se, sök på landsbygd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.