Hörru ja si inge!

God eftermiddag!

Alltså när jag går in på bloggen så ploppar det upp en vit ruta som gör att jag inte kan se vad som skrivits tidigare, vad är det om? Så jag tänkte skriva saker som jag tror att de andra missat att ta upp…

1. Vita kläder. Vet ni hur lätt det är att spilla på vita kläder? Det första jag gjorde med mina var att spilla kaffe på dem. Jepp, i första programmet. Dom som sköter kläder blev sisådär glad över detta. De andra i kören har sina knep vid måltider och dylikt. Någon haklapp har dock ännu inte synts till.

2. "RG" och jag brukar göra installationer på vårt hotellrum. Vi ser det lite som att leva i en vernissage. Finns det intresse av att se bilder på dessa kan nog det ordnas. Jag kan locka med konst som "japan-installationen" och "Tvål möter akvarell".

3. Ane-Lie, med ett n?, brukar sköta uppsjungningen med oss i kören. Detta ska damen ha en eloge för. Typiska uttryck kan vara "öppna upp", "håll ut" och "slappna av". Tumme upp för fan!

Ha en bra dag och kom ihåg att rösta på lördag!

/Jonathan Fastborg 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.